2003/08/31

fotoarena
Nagyon jó kis hétvégénk volt. Pénteken és szombaton is moziban voltunk, és ráadásként szombat éjjel meg is néztük a plakátkiállítást. Nagyon romantikus volt, esett az eső, és egy nagy esernyő alatt összekapaszkodva sétáltunk. A nyirkos idő és a késői időpont valószínüleg elrémisztette az érdeklődőket, mert csak mi voltunk, és az elején két rendőr, akik a szolgálati kocsiból nézték a képeket. Lehet, hogy nem volt esernyőjük... Hideg szerencsére nem volt, és kardigán meg úgyis volt rajtam.
De hogy kronolgiai sorrendben vázoljam fel az eseményeket: péntek éjjel megnéztük a Margó királynét rettentesen hosszú, és borzalmasan undorító film. Ez után maradtunk le először a plakátkiállításról, mert mire kijöttünk a moziból zuhogott az eső, és orkán erejű szél fújt. Beültünk egy italra a Liszt Ferenc téren, hogy átbeszéljük a filmet. Volt mit, mert Jurának tetszett, nekem meg nem.
Másnap, azaz szombaton elugrottunk Őrbottyánba, meglátogattuk Jóska bácsiékat, leendő szomszédainkat. Nagyon kedvesek, jókat beszélgettünk. Este megit mozi, de most a Doktor Szöszi 2. került napirendre. Jura eddig tartózkodott az ilyen tipusú filmektől, de miutaán megnézettem vele videón az elő részt, belátta, nem is olyan szörnyű ez. És a Margó királyné miatt úgyis jött nekem eggyel. Nem volt annyira jó, mint az első rész, de azért szórakoztató volt, különösen a mozi közönsége. Csupa agysebész...
Ezután mentünk ki a plakátkiállításra.
Vasárnap pedig Jura barátaihoz voltunk hivatalosak, akiknek nemrég született kisbabájuk (de ott ő már a harmadik). Jót beszélgettünk, és Jura meglehetősen berúgott. Mondjuk ezt sejtettem, hiszen az Attila mindig addig itatja, amig csak beszélni tud. (Megjegyzem a házigazda még nála is ittasabb állapotba került.) Aztán szépen hazafurikáztam a jókedvű Jurát és a nyavajgó Emmát. A házisszony valami zöldséges rakottast csinált, de azt kell hogy mondjam, Jura spárgás rakottasával egy napon sem lehet említeni.
A hétvége záróakkordjaként felváltva álltunk vigyázzban a kiságy mellett, mert Emma este tíztől majdnem éjfélig hisztériázott. Ki tudja miért, eleve is meglehetősen rossz napja volt. Valószínűleg ez a hirtelen időjárás változás tette be a kiskaput.
Nagyon mozgalmas és jó hétvége volt.

Nincsenek megjegyzések: