2008/07/02


Olyannyira belejöttünk mi már a szobatisztaságba, hogy a macska is a biliben lakik.
Lelkes állatvédők kíméljenek, macska teljes mértékig önszántából költözött bele. Rájött ugyanis, hogy ennek a bilinek olyan rafinált a görbülete, hogy ő abban mindenféle saját erő felhasználása nélkül felveszi a legkényelmesebb seggnyaló testhelyzetet.

Ha ebben a gyanútlan gazda megzavarja, akkor legalább olyan megrovóan tud nézni (lásd kép), mint egy szolíd, taplig szegecses bőrbe öltözött szado-mazo klubbos, tisztes, középkorú családapa, akit rajtakaptak, hogy egy fiatal, lágyékig érő lakkcsizmás dominával korbácsoltatja magát.
Én még ilyen hülye macskát az életben nem láttam, egyetlen mentsége, hogy igen jófej, hagyja magát nyúzatni a gyerekek által (mazochista szerencsétlen), és kutyával is kezd összejönni.
Egy vacsoránál, mikor komplett a család, mi négyen egymást túlharsogva beszélünk, két macska vernyákol éhségtől félholtan a lábunk alatt és a kutya próbál az idegösszeomlás határán rendet csinálni az egész vásáricigány bandán, akkor bátran ki lehet rakni az ajtóra, hogy "zárt osztály".
Ez kérem a legvidámabb barakk...

Nincsenek megjegyzések: