2009/08/19


Fél éves

Nagylegény!
A mai nap abszolút híre, hogy a félévforduló örömére kinövesztette végre az első fogacskáját. Így most már nem csak fáj ahogy harap, de szúr is (szerencsére cicit nem harap!).
Ez kihatott az alvásra is, két éjszaka óta (hetek óta először) visszaállt a normális éjszakai és nappali alvása.
Éjjel fél ötkor kel, eszik, visszaalszik, és legközelebb hétkor ébred. Hát ezt nagyon meg tudnám szokni.
Nappal alszik 9(10)-12-ig, aztán kb 2-4 között egy órácskát, végül hatkor szundít egy kicsit. Az esti alvás is 8-f9-re tevődött át.

Mozgásban rengeteget fejlődött, erősödött. Forog, minden irányba, hason körbe-körbe húzza magát a kezével, a kúszás helyett pedig feltolja a popsiját, néha sikerül a kezét is kinyújtani, egyegy másodpercre megvan a négykézláb.
A kutyázást elég érdekes stílusban nyomja, felpucsított popsi, könyöklés.

Sokat fejlődött értelmileg, érzelmileg. Határozottan huncut kezd lenni, és ha nem kínozzák fogbajok, akkor igazán mókás kis alak. A fájdalmat nagyon nem bírja (elvégre igazi férfi), fogzás esetén igazi nyavajgózsák.
Vasárnap pedig a haját is levágtuk (azaz elkezdtük levágni, ma fejeztem be), újra villanthat a bébibulin a klasszikus Sándor-féle makifrizkóban...

Súlyra és centire kicsit visszafogta a lovakat, ami már nem is ártott.
Mai mérés alapján kereken 8400 gramm, és 70 cm (már amennyire lehetséges centi mellé állítani egy sajtkukac félévest...)

Nincsenek megjegyzések: