2003/10/20

egy elvezetes furdes apaval
Kibújt az első fogacska!
Tegnap vette észre anyu. Sorra megtapogattuk, és tényleg, ott karcol egy éles kis egérfogacska. Meghatottan ölelgettük egymást Jurával hosszú másodpercekig. A mi lányunk. Csak úgy. Növesztett egy fogacskát. Döbbenet.

Este pedig mentünk pakolni, dobozolni. Hát nem volt egy fáklyásmenet. Három előtt nemsokkal végeztünk, átfagyva, fáradtan. Alig aludtunk egy keveset, és már kelni is kellett. Úgy volt, hogy jön egy szeretetszolgálat a használahtó bútorokért, ruhákért, de persze nem jönnek. Szóval marad a lomtalanítás. Ez a szó rettenetes... Elkeserítő.
Persze az emlékeket, egy csomó mindent szépen bedobozoltunk, Őrbottyánban fognak várni arra, hogy méltó helyükre kerülhessenek.
Jura pedig már meg is érkezett Londonba. Kutyafuttában tudtunk csak búcsúzni. Ilyenkor már azt szoktam várni, hogy mikor jön haza. De ma nagyon messze alszunk egymástól. Nem túl jó érzés...
Holnap dévényes torna, aztán jönnek a költöztetők. Végül lazításként levezetek Szilvágyig. Valószínűleg engem sem kell majd ringatni este.

Viszont még egy hír főcímben: egészen úgy néz ki, hogy visszajön a tejecske! Hurrá!

Képek majd lesznek, ha lesz erőm keresni és feltenni.

Nincsenek megjegyzések: