2006/02/13

Olyan lassú a netem, hogy egy triász-kori modemes kapcsolat hozzá képest hasít mint fakutya a jégen. Így aztán amolyan magyar módra van is netem meg nincs is. Azaz van, mert fizetek érte, és nincs, mert használni azért mégsem tudom.Na ez a méreg nem a cián. Így most a szokásos notepad-ban írom a postot, aztán Jura holnap felrakja nekem a blogra. *

Hát szóval majdnem egy szuszra elolvastam a Harry Potter hatot. Hát ez tutira nem gyerekkönyv. Teliholdat ugató eb legyek ha egy jobb érzésű gyereknek nem lesznek minimum hetekig tartó hidegrázós lidércnyomásai éjjelente. De még az is lehet hogy nekem is lesznek...Egyébként nagyon jó könyv, a végén olyan izgalmas, és nyomsztó, hogy szinte halálra váltam faltam a betűket.
Na. Majd írok szebbet, jobbat, de most még nagyon a hatása alatt vagyok. És végülis pont ez amit nagyon szeretek egy könyvben. Az utolsó oldal után is még bennem él sokáig.

* végül mégiscsak megtáltosodott ez a nyavajás, és egy sima ctrl + V -vel megoldottam a dolgot. Hogy publikálni is sikerül-e? Na - ahogy a vak mondta - azt majd meglássuk!

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

nalunk pasi olvasta ki a hetvegen, o is azt mondta hogy ebbol 18+-os film lesz, barki meglassa. en most kezdtem...:)

Névtelen írta...

Jó kis hasonlataid voltak ebben a bejegyzésben. :-)))