2009/02/18

Holnap szülünk
Hát itt a vége. Próbálom kiélvezni a mai napot, utoljára pocakosan, de leginkább csak terhesnek érzem magam továbbra is.
Nyúl vagyok, és parázok a szüléstől, elég nehéz ez így, hogy tudom, holnap reggel fél nyolckor indul a menet. Előkészítés, burokrepesztés, oxitocin.
Másrészt fizikailag útban van a hasam, ami már tényleg brutálisan óriási, állítólag egy közel négy kilós fiúcska lakik benne, hát ezt is meglátjuk holnap.
Még mindig tilalom van, tökéletesen ellentétes híreket hallok az apás szülésről, amiből csak annyit tudtam leszűrni, hogy Jura vagy ott lehet, vagy nem.
Hát ez már két hete is így volt.
Éjjel háromtól ötig nem aludtunk Milossal, próbáltam kérlelni, induljon magától, lehetőleg éjjel, de a füle botját sem mozgatta, csak a fenekét szánkáztatta jobbról balra, majd vissza a hasam tetején, és aztán megpróbálta a lábaival az alsó bordaívemet feltolni. Majdnem sikerült is neki...

11 megjegyzés:

sneci írta...

Erőt, bátorságot, melegséget, szép kicsi mackót kívánok! Jó ponton érkező EDA-t, sírós megérkezést, maszatos, mellen pihegést! puszi, gondolunk rátok

Sziltó írta...

Gondolni fogok Rátok, de nem annyira, hogy csuklás legyen a vége.. Lesz elég "bajod"! :)

kata (ribizlifoto) írta...

Máááááááris????????
Aztamindenit!!!!
Nagyon fogok én is rátok gondolni!

(pár napja veletek álmodtam!
láttam a kis újszülöttedet, akinek elég sok, fekete, közepesen hosszú haja volt és pufók volt. nomármost a két szöszke gyereked mellé kétlem, hogy fekete hajú lenne Milos, de akkor a pufókosság az stimm :P:P)

Leddy írta...

Szorítok nektek én is! Ügyesek lesztek!!

mamaka írta...

Te jó ég! Kicsit nem figyelek, és máris itt a szülés??? Szorítok én is, és várom a híreket!

Anzsi írta...

Drukkolok Nektek én is holnap! Remélem Jura ott tud lenni Veled/Veletek!

(azt hiszem ideje volt már nekem is előjönni az zugolvasók köréből)

szlivkaszilvi írta...

Húúú, el sem tudom képzelni milyen lehet úgy szülni, hogy tudatosan napokkal előtte tudod a pontos időpontot. Azért biztos félelmetes lehet, nem úgy mint amikor belesodródik az ember:).

szlivkaszilvi írta...

Pont a lényeg maradt le: szorítok neked/nektek:).

Akecsk írta...

Gondolunk rátok ma nagyon!

E.M.A.K. írta...

Gratulálunk Miloshoz, olvastam, hogy megszületett! Szép nagy kisbaba lett. Minden jót nektek, és reméljük, hamarosan jelentkeztek!

mamaka írta...

Minden jót kívánunk Milosnak és az egész családnak! (Mzs-val ma forródróton)