2009/02/24


Köszönjük a drukkolást, és a gratulációkat!
Tegnap hazajöttünk a kórházból, amint rendezzük a sorainkat írok részletesen is.
A veséjéről pár mondatban:
A kórházban jóformán minden nap készült UH. Ezek szerint a jobb vese stabilizálódott egy elég rossz állapotban, hatalmas tágulattal, nagyon kicsi kéregvastagsággal. A vizsgálatot végző neonatológus doktornő szerint sürgős beavatkozást nem igényel a dolog, de sajnos elég valószínűnek tűnik, hogy ez a vese károsodott. (A bal vesében nem vészes a helyzet, az a jobb helyett is állja a sarat.) Elég nagy a valószínűsége, hogy rövid időn belül műtétre lesz szükség.
A doktornő beszélt a nefrológus gyerekgyógyásszal, péntek délelőttre egyeztetett nekünk időpontot hozzá, és elkezdjük a kivizsgálásokat, hogy pontos képet kapjunk a vesék állapotáról, működéséről, és a további teendőkről.

Miloson mindez nem látszik, pontosan úgy viselkedik, mint bármely más tökéletes kisbaba, egyelőre demo üzemmódban van. Jelenleg csak az eszik-alszik-pisil-kakil funkciók működnek rajta. A teljes verzió letöltése folyamatban van, pár hetet még igénybevesz :-))
Bónusz kép kétnapos korából.

3 megjegyzés:

odibaby írta...

Tündérbogyó ez a Milos! Nagyon drukkolok nektek!

zso írta...

gratulálok, drukkolok!
zso

judit írta...

szia.
én most kezdtem el olvasgatni a magzatvizet, nagyon élvezetes.
biztos sok gratulációtok van már, én inkább azt mondom, hogy öröm látni, még ha egyáltalán nem is ismerlek titeket. édik vagytok. és jó nagy lett ez a Milosbaba!