2010/03/19

Egy éves, és egy hónapos

9680 gramm, tehát megint fogyott, noha nem sokat. Ez a második hónap, hogy nem gyarapodik, hanem fogy. Persze van miből, hiszen így is kiváló kondiban van. Beteg is megint hetek óta, és a mozgásfejlődése is turbóra kapcsolt, de akkor is...

Új mutatványa az orrfújáson kívül most nincs, a meglévő tudományát gyakorolja, finomítgatja. Nagyon szépen sétál már bakkancsban, pufi cuccokban is. Bárkivel szívesen elvan, minap szülői ideje alatt eladtam Emma óvónénijének, és egy órán keresztül vígan elvolt, akkor kezdett csak nyígni, mikor meglátott.

Az alvás nagyon szépen alakul, amikor éppen nem köpi ki a tüdejét a köhögéstől, akkor csak egyszer ébred enni. Ez így rendben is van.
A nappali alvások most nagyon zavarosak, látszik, hogy lassan át fog állni az egy alvásra a kettőről, de még nagyon a két verzió között van, amiből persze óriási káosz keletkezik szinte minden nap.

Mindent összevetve egy édes, imádnivaló huncut kis kutyus, nagyon nyugodt kisgyerek. Főleg azóta, hogy újra nagyon szigorúan tartom a tejmentes diétát (javul az ekcéma és a hörghurut is).

Nincsenek megjegyzések: