2012/06/08

Vissza a jövőbe...

avagy fogyiklub 3.0
Ez életem 3. fogyókúrája. Az első (még Iván után) totális kudarc volt, mint utóbb kiderült azért, mert még szoptattam. Mikor azt befejeztem, minden kúra nélkül lement a felesleg.
Tavaly volt a második, Amerika előtt, akkor lefogytam kb. 5 kg-t, amiből 2-3 vissza is jött mostanra.
Most pedig teleszaladt a hócipőm azzal, hogy minden második ember cinkos mosollyal megkérdezi tőlem, hogy  csak nem jön a kistesó? Áááááááááá!
Igen, minden egyes plusz kiló a hasamon van és a derekamon. Tényleg úgy nézek ki, mint egy gnóm, nem tudok normális ruhát felvenni.
Tehát újabb kúrába fogtam.
Az induló méretek:
63,1 kg, derék: 86 cm, csípő: 93 cm.
Reményeim szerint legkésőbb őszre szeretnék 55 kg lenni, és szeretném, ha a derekam lemenne 70 cm körülire.
A diétás menüt a Gastroyal Zsírégetőklubjától rendelem, vettem egy fa hulahopp karikát, amivel napi 10 percet nyomok + napi 240 hasizomgyakorlatot (felülés és lábemelés).
Reményeimben az is szerepel, hogy lejárok egy veresi fitness-klubba, de nem tudom, mennyire lesz rá időm.

6 megjegyzés:

Erika írta...

Tipp: turbó diéta vagy más fehérjepor turmix. Mivel ezekben csak fehérje van szénhidrát nincs tehát nincs ami lerakódjon, ellenben az étvágyadat elveszi. A fehérje edzés mellett pedig elősegíti az izmok fejlődését, ha nem edzel akkor meg kiürül, tehát kárt nem okoz. Ez lehet reggel este és ebédre meg ehetsz amit szeretnél. Hasizom gyakorlat jó csak zsírt nem éget csak izmot növel a felesleg alatt. Általában a szervezet olyan kedves hogy ahova először raktároz onnan vesz el utoljára, vagyis sajnos a helyi fogyasztás nagy nehéz szinte lehetetlen. A kardio a jó megoldás igy a teljes testzsir ég, mindenhonnan, aztán egyszer csak eljut a hasig :) sok sikert és kitartás.

szlivkaszilvi írta...

Vigyázz a hasizom gyakorlatokkal, addig még a kaja/kardio által nem fogysz le egy kicsit. Én is teljesen ez a testalkat vagyok. Sehol egy deka (jó ez azért túlzás, de koromnál fogva van belátásom magammal szemben ezen a téren), viszont egy komplett úszógumit viszek magamon:). Elkezdtem hasazni őrült módon, amivel azt értem el, hogy valóban egész komoly hasizmom lett (fénykoromban a hasizmom volt az ékszerem, bármikor kockássá tudtam tenni egy kis munkával, úgyhogy ez az izmom könnyen emlékszik:)), viszont a háj ottmaradt, így még jobban kinyomta előre:(.

zso írta...

http://www.facebook.com/otochili?ref=ts
ellenpéldák :-)

presh írta...

Köszönöm! :-)
Jövő héten beindítom a kardiót is, remélem sikerül lejutnom legalább heti 2x a terembe.
Már most látványosan kisebb a hasam, mérni még nem mértem, de előbukkant a derékvonalam. A hulahopp karika nagyon erősen masszírozza, tiszta vörös a bőröm utána.
Igyekszem hetente beszámolni a fejleményekről.

Sz. írta...

Szia,

Dr. Tóth Tamás obezitológust célszerű lenne felkeresni a tartós fogyás érdekében...

Szilvi

presh írta...

Szilvi személyes tapasztalatod van róla?