2012/06/21

Veresi strand

Hiába van felfújt medence a kertben, nem tudják a gyerek használni, ugyanis a darazsak kisajátították. Így aztán tegnap gondoltunk egyet, hamarabb mentünk Miloskáért a bölcsibe, és utána elcsattogtunk a veresi strandra. Tízpontos! Viszonylag nagy tó, kissé zavaros, zöld vízzel, de nem büdös. Homokos part, fák, olcsó árusok. A part hosszan, lassan mélyül, kisgyerekekkel ideális.
Belépővel, karúszóval, labdával, vacsorával, nasival együtt 4000 ft-os hagytam ott.
Iván az elején összebarátkozott két kislánnyal, azaz ők barátkoztak össze vele, és végig együtt játszottak. Labdáztak, fogócskáztak, látszik Ivánon az úszásoktatás, karúszóval, vagy deszkával simán lubickol, víz alá is megy. Miloska pedig a karúszójával úgy úszott, mint egy kis halacska, Flóra biztosan csuklott végig, olyan hálatelt szívvel gondoltam rá, hogy így megtanította úszni. De a többi ember is csak hűzött meg házott, mikor ez az aprócska kis torpedó elkezdte hasítani a vizet.
Imádtam minden percet. Fél nyolcig voltunk ott, Iván még maradt volna, de Milos már hazavágyott. Itthon még egy jó fél órát elpancsoltak a kádban, de kellett is, iszonyat homokos lett mindenünk.

4 megjegyzés:

mamaka írta...

Iricc, intenziv tanfolyamra jarok hiperaktivitas autizmus es egyeb ugyben. Egyik kollega keresi a fulvedot, aminek nalad egyszer lattam a linkjet, de most nem talalom. Segitenel? Koszi

presh írta...

Hú de szuper!
Én innen vettem:
http://www.grube.hu/223524-hallasvedo/17363-hallasvedo-gyerekeknek-kid-neonsarga/

Nem tudsz véletlenül olyan utazó gyógypedagógust, aki ősztől ki tudna menni Kisnémedibe Ivánhoz?

Babi írta...

Tök jó az a strand! Minket még nagymamim vitt ki mindig oda az öcsémmel... mi is nagyon szerettük! :-)

Milos nagyon ügyes! Ilyen picin ilyen magabiztosan... tök jó!!! :-)

mamaka írta...

Koszi, tovabbitom es kerdezek a gy.ped-rol