2006/04/11

Ma ismét volt őrbottyáni babamama klub. K-nál voltunk, és nagyon tanulságos volt az ottlétünk. Kifaggattam az anyukákat bottyáni oviról, és a veresi bölcsiről.
A veresi bölcsi nagyon tetszik nekem, bar nem olcsó, de talán valahogy kiköhögjük. A két gyerekre már nem tudjuk kifizetni sajnos, de végülis az itteni állami ovi nagyon klassznak tűnik, sznobság lenne csakazértis magánoviba adni Emmát.
Ovis korba lépve pedig Iván is megy az állami oviba.
Úgy tűnik kezd körvonalazóni a jövőképem. Ősszel Emma oviba megy, Ivánt pedig bölcsibe szeretném adni. Négy éve leszek már akkor itthon, ez pont annyi idő amennyi alatt egy normál idegrendszerű ember becsavarodik. Érzem, nem lennék már épülésére a gyerekeimnek.
Szeretnék itthon maradni, és mindeközben angolt tanulni, tanév végére pedig letenni a középfokút, felkészülni az egyetemre.
Most úgy gondolom, hogy valami kertészeti suli lenne jó, dísznövénykertész, vagy ilyesmi. Utána is néztem, a gödöllői egyetemen van kertészmérnöki szak, 6+1 féléves képzés. Sajnos igazi csemegék csak a KEK-en vannak, pl a Kertművészeti, vagy Tájkertészeti tanszék. Mondjuk nem szívesen járnék át a Villányi útra, főleg hogy Gödöllő itt van a szomszédban. Ezt azért alaposabban át kell nyálazni, de egyenlőre igen jól hangzik, szerintem erre indulok.

Nincsenek megjegyzések: