2012/03/05

Papper...

December 14-én voltunk a (leírom, mert annyira szép neve van, hogy muszáj) Pest Megyei Önkormányzat 1. sz. Tanulási Képességet Vizsgáló Szakértői és Rehabilitációs Bizottság és Gyógypedagógiai Szolgáltató Központ (huhh, csuklókörzés) -ban, hogy megkapjuk Ivánnak az SNI kódot. Mondták, hogy 30 nap a fellebbezési idő, azon túl küldik a határozatot. Na azóta is küldik, ma reggel felhívtam őket, és közölték, hogy december 20. óta nem tudnak postázni, örömmel fogadnak, személyesen nagy szeretettel átadják a megfelelő papírokat (amit egyébként megnézett a hölgy, valóban kész van).
Ezekben a szép, és megható pillanatokban mindig felcsendül a fülemben Ibolyka ide vonatkozó csodás dala, Magyarorszááááág, salalala, taríram...

5 megjegyzés:

Panni írta...

Mi tavaly márciusban voltunk, júniusban kaptam meg a szakvéleményt postán. Nem volt patron a nyomtatóban (komolyan). Egyébként a kézzel írt határozattal, amit ott helyben adnak, már tudsz ügyeket intézni, azon is van BNO kód, szóval nem kell megvárni a szakvéleményt.

presh írta...

Tudok, csak addig nem tudok pattogni a suliban, amíg nincs pontosan leírva, hogy heti hány óra, milyen fejlesztés kötelező. Ez elég sejtelmes megfogalmazás, "gyógypedagógiai fejlesztés" és "logopédiai terápia javaslat", a suli csak vonogatja a vállát.

Panni írta...

Pedig a szakvéleményben is csak az lesz leírva, ami a határozatban... Én is vártam rá, nem léptem addig, míg postán meg nem érkezett, pedig lehetett volna. Ha mást nem, egy kis előpattogást megér, a szakvéleménnyel meg majd lehet igaziból pattogni ;-)

presh írta...

Ahhhh basszus... köszi!

Panni írta...

Nincs mit! Ha már én végig bukdácsoltam az elejét, legalább annyi eredménye van, hogy Te nem esel bele ugyanabba a hibába :-))