2010/06/25

Állásajánlat

Tisztelt S. L. Úr!
Kérem, ha ideje engedi, olvassa el néhány soros bemutatkozó levelünket, valamint fontolja meg (soha vissza nem térő) egyedi ajánlatunkat.

Cégnév: S. Zrt.

Alapító, tulajdonos és vezérigazgató: S. Judit

Célkitűzések:
S. Emma Zsanna, S. Iván László és S. Milos Marcell jelenleg kiskorú gyermekek testi-lelki egészségének és jólétének biztosítása, ezen gyermekek felnevelése.

Telephely: 2162 Őrbottyán, ...

Cégünk telephelye Budapest agglomerációjában található, egy csendes kisfalu mellékutcájában. A S. Zrt. családi vállalkozásként indult 2003-ban, az elmúlt 7 évben azonban komoly céggé nőtte ki magát, hiszen induláskor a majdnem egy darab gyermekszámhoz képest, mostanra cégünk ezt megháromszorozta. Büszkén vállaljuk, hogy a gazdasági válság idején is helyt álltunk, mi több, fejlődtünk. Nem sok vállalkozás mondhatja el ezt magáról.

Cégünk befektetőt és társtulajdonost keres, ugyanis a kezdetben befektetett szellemi apport mára kevésnek bizonyult (tekintettel a cég jelentős növekedésére).

Alkalmazottak:
L. Márta (alkalmi munkavállaló és nagymama)
T. Judit (mindenes)

Társcég:
Alapítvány Az Árnyas Utcai Gyerekekért – Óvoda és Bölcsőde

Külső konzulensek:
Dr. Baktay Zelka és Baktay Miklós

Amit kínálunk:
Dinamikusan fejlődő cég, kihívásokkal teli, folyamatosan változó munkakör, a piac egy olyan szegmensében, ami évszázadok óta bizonyítottan kiemelt fontosságú.
Kiváló munkahelyi légkör, kicsi, de összetartó csapat ( és igen dekoratív külsejű kollegák).
Gyönyörű környezet, klasszikus elrendezésű, minden igényt kielégítő, jól felszerelt iroda.
Szórakoztató elektronikával (házimozi, többszáz csatorna, későbbiekben játékkonzol, CD-DVD-LP megtekintésére és hallgatására alkalmas lejátszó és erősítő), és korlátlan elérésű internet, wi-fi csatlakozással elérhető napfényes tárgyaló.
A modern kor igényeinek megfelelő „blog-típusú” honlap, kiváló marketing, iwiw-en, facebook-on való jelenlét.
Bérezés: jelenleg alkuképes, de kizárólag természetbeni juttatás jöhet szóba! Étkezés megoldott!

Amit elvárunk:
Maximális szellemi és anyagi lojalitás cégünk felé.
Kötelező heti öt napban napi 2x2 óra intenzív és kizárólagos, valamit hétvégente és munkaszüneti napokon napi 8 óra szintén intenzív és változatos munkavégzés.
Hetente egy (általában hétvégére eső és a kötelező 8 órán kívüli!) minimum 2 óra időtartamú management meeting (helyszín változó).
Havonta két nap (tetszőleges hétköznapon, napi 8 óra) intenzív stratégia-alakítási és cégstruktúráló megbeszélés.
2-3 hetente 3 órás meeting a külső konzulensekkel.
Átlagban havi egy, kötelező jellegű részvétel a társcég (Árnyas Óvoda és Bölcsőde) rendezvényein (az aznapi munkaidőbe ez természetesen beleszámít).
Évi 2x1 hét kötelező jellegű csapatépítő tréningen való részvétel (Kérem vegye figyelembe, hogy később ez az idő növekedhet!)
Átlagosan napi 1, általában rövid idejű (maximum 10 perces) telefonkonferencia.

Remélem cégünk ajánlata felkeltette az Ön érdeklődését, amennyiben így van, a lenti elérhetőségeken várom önéletrajzát, motivációs levelét, valamint jelentkezését interjúra.

Üdvözlettel:
S. Judit
alapító, elnök és vezérig.

1 megjegyzés:

Milkabogre írta...

Halalos csaj vagy:)))))))))))