2007/08/20

És hogy milyen a szex egy pici, balatonparti faházban, ahol minden négyzetcentiméteren gyerekek nyüzsögnek pitymallattól késő éjjelig? Legfőképp semmilyen.
Pedig a nap símogató, a parton feszes testű, hetyke mellű lánykák szambáznak, az esték balzsamosak, tücsökciripelősek.
A négy gyerekesek mégis böjtölnek, és az est beálltával mondat közben zuhannak mély álomba az ágy felé menet. Éjjel nem pajzán gondolatok ködében élnek bíbor nászt, de nem ám!
Alvajáró, nyüszögő, folyton kitakarózó, felsíró gyerekeket terelgetnek, hogy hajnalban karikás szemmel arra ébredjenek, hogy pisi- és álomszagú porontyok bújnak meg minden hajlatukban.

Tudomásom van róla, hogy vannak emberek, akik nemcsak évi egy hétig élnek így, hanem évi egy évig. Egy szobában (nohdacu egy ágyban) alszanak a sok-sok porontyokkal, és állítólag élvezik.
Sértődés ne essék, el is hiszem nekik, de könyörgöm árulja már el nekem valaki, hogy ők hogy szexelnek?
Vagy talán csacsi gondolat azt képzelnem, hogy öt (mit öt, nyolc) év után is lehet az egyik legfontosabb dolog az életemben, hogy kedvemre élvezzem a szexet a (skandallum!) férjemmel?
Hangosan, lámpafénynél, hosszasan?

Abban a nettó négy és egynegyed percben, amit négyszemközt tudtunk tölteni az emberrel, az alábbi tervet eszeltük ki:
Nyaralást kipihenő miniszünidő!
Célállomás: valamely borvidék
Célidő: ősz
Cél: egy nap alvás, egy nap szex, egy nap alvás - mindeközben finom borok és ételek mértéktelen magunkhoz vétele
Nagyon várom!

4 megjegyzés:

odibaby írta...

Ez jó ötlet! Továbbítom is az én páromnak is! :-)

Névtelen írta...

nálunk az 50nm-en 2 db, egymásból nyíló, nem ajtóval, csak vastag függönnyel elválasztott szoba van, igaz, a gyerekek jó alvók, nem ébrednek éjszaka, lehet lámpafényben is. különben nem jönne a 3. :) persze azért ábrándozom egy igazi, ajtóval ellátott hálószobáról :)

Névtelen írta...

mi 35 nm, masfel szoba.csak a kicsi hajlando kulon szobaban aludni.a nagy velunk egy agyban.azert osszehoztuk a kistesot, jobbara a foldon;-)de tervben van a nagyobbik atszoktatasa a kisszobaba.nagggyon tervben van!!

mamua írta...

azt mondják, akinek gyereke van, nem akkor szexel, amikor kivánja, hanem amikor lehetősége van rá. :P