2011/01/25

Most telefonáltak a bölcsiből, hogy Milos belázasodott. Nem tudok nem arra gondolni, hogy ez a hülye tej gyengítette le a szervezetét, hogy bekapta a betegséget.
Persze simán lehet, hogy semmi köze a kettőnek egymáshoz, de elég gyanús a dolog menete. Tejtermék, hasmenés, betegség. Ha csak annyira is, hogy az immunrendszerét lenyomta a tej miatti hasmenés.
Átjelentkeztem egy másik helyre allergia vizsgálat ügyében, a zsizzsik által ajánlott Gyógyuldába. Nagyon kellemesnek tűnik a hely, az ott dolgozó doki néni pedig publikált cikkeket a témában, nekem ez meggyőző. No meg az is, hogy mehetünk vasárnap, amit azzal indokolnak, hogy egy ilyen vizsgálathoz idő kell, ez pedig nagyon szimpatikus. Na és persze ne feledjük azt sem, hogy egy wokoholic férjjel mennyivel könnyebb egy ilyen időpontban orvoshoz vinni a gyereket, mint hétköznap. Ráadásul ez kifejezetten gyerekorvosi rendelő, nyilván van pelenkázó, és senkit nem lep meg egy esetlegesen visítva rohangászó, vagy ciciző kétéves.
Nem kérték, hogy egyen a gyerek tejterméket, bízzunk mindent a doktornőre felkiáltással.
Köszönöm a tippet, jövő vasárnap megyünk, majd beszámolok az eredményről...

5 megjegyzés:

zsizzsik írta...

Örülök, hogy szimpatikus a hely, majd írd meg a tapasztalataidat! Remélem bejön a doktornő is és sikerül előrébb lépnetek.

tothmagdi írta...

Először is jobbulást Milosnak! Nagyon-nagyon várom a tapasztalataidat. Marcusnak "sajnos" annyira enyhék a tünetei (nyilván itthon nem tömöm tejjel-tejtermékkel, a bölcsiben meg nem kaphat tejmentes étkeket, mivel nincs papírunk róla), hogy senki sem ad nekem beutalót, így hiába fizetjük hosszú évtizedek óta a TB-t, most mégis sok pénzért, magánintézményt fogunk meglátogatni. Egy agyrém ez, és jajdejó, h leírtad ezt! Ez a vasárnap meg egyenesen Halleluja :-)

szlivkaszilvi írta...

de mi ez a Gyógyulda?

tothmagdi írta...

Hú de nagyon várom a bejegyzést a tegnapi dologról! Voltatok? Tudom, h kevés az időd, de tűkön ülök ;-)

presh írta...

nem voltunk még.
hatodikán mentünk volna, de felhívtak, hogy betegség miatt nem lesznek, menjünk egy héttel később.