2006/01/01

Na BUJJÉK!
Úgy látom a kereskedelmi tévék is belátták hogy semmi értelme erőltetett szilveszteri műsorokkal bombázni a nagyérdeműt. Kicsit féltem hogy minden adón (mármint azon a hármon, amit nálunk fogni lehet) majd az egyre jobban lerészegedő öregedő vagy aktuális sztárok humortalan jópofaságai fognak ömleni, de igen kellemes meglepetés ért. Este egy igen kellemes krimiparódiát adtak az RTL-en, igazi sztárparádé volt. Már amennyit láttam belőle, mert sajnos udvariassági látogatást kellett tennünk a faluban lakó ismerősöknél. (Valójában Jura régi barátai, de ők az egyetlenek akikkel valahogy nem bírom megtalálni a hangot, a náluk tegnap este vendégeskedő másik házaspárról nem is szólva.)
Csak tíz percre ugrottunk át, de tíz perc elteltével majd' egy órát könyörögtem hogy induljunk már haza, de mindig elkezdett valaki valami igazoltatós rendőrsztorit, egymást túllicitálva egyre vadabbakat találtak ki.
Mire hazaértünk nagy bánatomra véget ért az a film, de kezdődött a nagy klasszikus Rendőrakadémia.
Nemzedékek nőttek fel rajta, megunhatatlan. Igaz a végébe már eléggé belealudtunk, éjfélre koccintottunk egy pohár kölyökpezsgővel, és irány az ágyikó végre.
Hát ez a Szilveszter sem vonul be életem legfergetegesebb bulijai közé. Sebaj...

Nincsenek megjegyzések: