2005/12/03

A Reklámzabálók nem volt valami nagy durranás, azt hiszem kezd elfáradni ez a dolog. Pár éve mikor elkezdődött még nagy banzáj volt, minden négyzetméteren hostessek álltak, és nyomatták a reklámanyagokat, koncertek, reklámblokkok, magyarok, külföldiek, király volt.
Mostanra ez az egész nagyon bepunnyadt. Késtünk is kicsit (kb 1 órát, ami egy éjszakába nyúló rendezvénynél azért bocsánatos bűn), addigra egy csomó cég össze is pakolta a standját. Részeg marketingesek vonyítottak a kareoke asztalnál, a többiek unott fejjel kódorogtak.

Sajnos a Harry Potterről is elég lesújtó a véleményem. Sikerült abból az izgalmas könyvből egy dögunalmas rétest csinálni, ami körülbelül arra hajazott, mintha egy nyolc éves gyerek elmondta volna, hogy kb miről szólt a könyv.
Nem is értem, hogy miért kellett rendezőt váltani, hiszen a 3. résznél mind a filmkritikusok, mind a nézők egyöntetűen azt nyilatkozták hogy telitalálat. Lehet hogy ez a rendező remek romantikus vígjátékokat csinál, nade könyörgöm, a Harry Potter IV. nem az! Senki sem szólt nekik?

Nincsenek megjegyzések: