2013/01/10

Fogadalmak, meg ilyesmik

A facebook tehet mindenről. Olyan könnyű egy gyors kis helyzetjelentést odabiggyeszteni, csatolni egy képet, hipphopp, kész.
Bloggoláshoz ide kell ülni a kétségkívül szuper gépem elé, és fel kell vállalni, a gép előtt poshadok.
Szóval nem csak hogy a facebook, de az Apple is tehet róla. Természetesen mindenki más, csak én nem. Pedig vannak történések, Emmával járjuk a NevTant, a szokásos neszesemmi fogd meg jól című történet, hogy hát igen, van itt valami, valószínűleg figyelemzavar, dehát izé...
No kapok majd egy szakvéleményt, wc papír spórolásnak megteszi, úgyis szokás szerint minden azon fog múlni, hogy én felkutatom-e a megfelelő szakembert, aki érdemben tud vele foglalkozni, és nem csak a szavakkal zsonglőrködni.

Meg aztán vicces dolgok sem nagyon történnek velem, de hát kinek az élete egy stand up comedy, az enyém biztosan nem, bár közelít.
Tudtátok például, hogy nem sokára farsang van? Nem, mi? Még áll a fa (mármint az olyan lustáknál, mint én), de az anyagot már megvettem.
Emma indián lány lesz, Miloska Télapó, Iván pedig kémény... Igen. Kémény...
Jó kiállású püss gólyát nagy szeretettel örökbefogadunk... :-)

És hatalmas újévi fogadalom (évek óta az első), hogy rendezzük a pénzügyi dolgainkat. Az egyszerűen nevetséges, hogy minden kis fillér kifolyik a kezünkből, az ég tudja mire... Emiatt jelentkeztünk egy pénzügyi tanfolyamra, vérmes reményeim vannak...

Aki pedig végképp sír és zokog, hogy nem hall rólunk eleget, és éjjelente álmatlanul forgolódik, sikoltva ébred, és veti rá magát a bloggerre, hírmorzsákban bízva, az jelöljön meg a facebook-on (és üzenjen, hogy lelepleződött zugolvasóm, hiszen tök rosszfej vagyok, és csak azt igazolom vissza, akit tényleg ismerek), visszaigazolom, és máris csökkentheti az izgalmak miatti kedélyjavítók (ez milyen egy hülye szó már!) adagját.

7 megjegyzés:

szlivkaszilvi írta...

halálosan kíváncsi vagyok erre a pénzügyi tanfolyamra (lehet nekem se ártana:):)). Lécci legalább erről számolj majd be többször-bővebben!

Timszike írta...

Errol en is szivesen hallanek! :)

mamua írta...

Pénzügyi tanfolyam! Egy újabb marhaság, amitõl újabb pénz távozik a kezetekbõl.:) Lelketek rajta...:)

presh írta...

Arra az 5000 ft-ra gondolsz, ami az éves díj, személyes konzultáció, és zárt csoport napi szintü válaszokkal a kérdésekre? Bevállalom! Bár a költségeink fényében kb annyi, mint bolhafing a szélviharban...
Sajnos nem mindenki születik úgy, nevelődik olyan családban, hogy ösztönösen tudja, hogy kell bánni a pénzzel, milyen rendszert kell működtetni.
Vannak olyan páriák ( megkockáztatom, többségben vagyunk), akik nulla pénzügyi tehetséggel kapálóznak ebben a gazdasági zuhanórepülésben, ami körülvesz minket.
Nem szégyen beismerni, hogy egyedül nem megy, külső segítség kell. Talán év végére sikerül eljutnunk egy tudatosabb pénzügyi úton pozitív irányba. Le fogom írni ( azt is, ha nem).
Egyet biztosan nem fogok, rosszindulatú megjegyzèst tenni olyanokra, akik nálam jobbak, vagy rosszabbak valamiben... :)))

muzsi írta...

majd mesélj

mamua írta...

Jól van, igazad van.:) csak annyira nonszensznek tartottam hirtelen, hogy kiszaladt a billentyûzetembõl a mondat.:)

makardalma írta...

Szia!
Tudnom kellene valahonnan, hogy te ki vagy a facebookon? lehet hogy én maradtam le, és itt már közölted valahol a valódi neveteket?
(mondjuk nem olvaslak meglehetősen rendszeresen, úgyhogy akár lehetett ilyen is.... :-)