2013/01/30

Az a nyavajás Mörfi...

Hosszú egyeztetés, és alkudozás után kiizzadtunk magunkból egy időpontot egy négynapos wellnes-hétvégére kettesben, szállás lefoglalva, vágjuk a centit.
Ma látom a FB-on, hogy utolsó lehetőség van honapig jelentkezni az auti mentorszülő képzésre. Nem tudom, hogy nem láttam az eredeti felhívást, mindenesetre ez az a képzés, amire kb egy éve várok...
Hogy mikor lesz? Na igen... Pont azon a hétvégén. (Hosszú, drámai hangú sípolás, vagy ahogy a képregényekben írják &@!%$%!)

5 megjegyzés:

egy anya írta...

Jaj...szegény! Kíváncsi vagyok, hogy döntötök...:)

zsuzsi írta...

Hat ize, auti gyerek anyjakent mindenkeppen a szulokepzest javasolnam, tnedzser auti gyerek az igazi kihivas, en most eppen kardokat nezek neten, amibe beledolhetnek basszus, iszonyu. Gondolom egy siman tini is kivagja a biztositekot idonkent, de autisaggal vegyitve az igazi szivas. En minden segitseget megragadnek a helyedben, wellnesezni barmikor lehet...

mamua írta...

Olyan régen írtál, hogy mostanság, ha idejövök, mindig arra gondolok, hogy úgy elmentetek, vissza se jöttetek.:D Ugye, nem.;)

Mandula írta...

Eszembe jutottatok egy cikk kapcsán:
http://neoltsal.blog.hu/2009/10/19/interju_egy_volt_vakcinakutatoval

Lehet a sors keze is, de a földi helytartók és :-(

presh írta...

Az oltások és az autizmus összefüggését tudományosan, és bizonyítottan megcáfolták már.
Rengeteg kárt tesznek az ilyen tudományosnak látszó, de valójában szakmai hátteret nélkülöző, hatásvadász összeesküvés elméleteket és urban legends-eket harsogó írások.
Én személy szerint oltáspárti vagyok, józan mértékkel. Halálos betegségek ellen beoltattam a gyerekeimet.
Egyszerűen szólva: jobb egy autista gyerek, mint egy halott...
(Ez persze még csak nem is igaz, mert speciel az autizmus javarészt genetikai hátterű probléma).