2010/05/26

Kicsit nyomaszt, hogy nem haladunk a pszihoembertől kapott házival cseppet sem.
Sok dologban változtunk, például naponta többször mélyen egymás szemébe nézve szerelmet vallunk egymásnak, de ilyet eddig is csináltunk, ha nem is ilyen gyakran. És mondjuk nem is ez volt a feladat...
Kissé megcibálta a hangulatot az is, hogy T. barátnőm férje bejelentette, ő bizony nem szerelmes már, ezért elköltözik.
Szóval itt van nekem feladva a labda, hogy találjam ki a saját autonómiámat, de ez autonómia hiányában viszonylag nehéz. Mondhatni enmaga farkába harapó kígyó.
Kitaláltam, hogy majd jól elmegyek tornázni heti kétszer. De olyan torna, amire én szeretnék járni, csak este van.
Pénteken jobbára itt van anyu, az egy.
Egy másik napon meg hazajön korábban Jura. De mondjuk hétfőn menedzsmentmíting, kedden meg az ofiszkól, szerdán meg a nemtommilyenkól. Esetleg csütörtök?
Itt kicsit alábbhagyott a lelkesedésem.

Egyébként Jura sokkal jobban halad a saját házijával, miszerint hazaúton hangolódjon rá az itthoni dolgokra, és akkor egyből bevethető, amint megérkezik, és nem a wc ajtón keresztül kell vele társalogni az egész családnak úgy fertály órácskát.
Szóval haladunk, haladgatunk, de a nitrót még nem kapcsoltuk be, ahogy öcsike mondaná...

3 megjegyzés:

oui írta...

EZ a klotyón üldögélés nálunk is megvan, kb fél óra, telefonnal kezében persze. Mit mondtak erre a pszichológusok, miért csinálja? Hogy kieressze a munkahelyi gőzt. Plusz nálunk a vacsora előtt sem érdemes a mondandómba belekezdeni, mert nem tud odafigyelni az éhségtől:).

szlivkaszilvi írta...

öööö, azt hittem ez a klotyón üldögélés csak nálunk van, de úgy látszik ez valami pasiszokás:).

amúgy annyira kíváncsi lennék, hogy mi volt az a pont, amikor elhatároztátok, hogy szakemberhez fordultok? Ha publikus.

mamua írta...

de miért van az, hogy egy nő sem képes a klotyón ülni, miközben a család egymást szedi szét a lakás többi részében? pedig sokszor annyira, de annyira szeretnék elvonulni, és azt mondanám, szorulás kínoz, és fél óráig ki se dugnám az orromat, hanem mondjuk pókereznék a telefonomon. nem tudom megcsinálni, nem.