2007/06/30


Krupp krupp krupp

Hogy miért nem tudunk már ettől megszabadulni? Utoljára a bárányhimlő előtt volt, de aztán szerencsére azóta semmi (olyannnyira, hogy még betegség sem nagyon).
Erre éjjel mi történik?
Anyu azzal hívott fel mindket éjszaka (mzs-nél voltunk, egy új társasjátékot teszteltünk éppen), hogy szerinte Emma kruppol.
Hazamentünk, és láss csodát, nem is akárhogy kruppolt. A Rectodelt megint nem használt (vagy ki tudja, lehet, hogy nélküle megint a mentőt kellett volna hívni), mindenesetre ez már dupla dózis, mint amit eddig használtunk, és nem csökkentette szinte semennyire sem a tüneteket.
Egy percet sem aludtam az éjjel, végig virraszttottam Emma mellett, mert szinte folyamatosan köhögött, vagy zihált, mint Darth Vader.
Délelőtt elmentünk a kórházba, ott is csak vonogatták a vállukat, hogy hát igen, ez krupp, Rectodelt, sós pára, Mucopront, Fenistil csepp stb stb...
A kép címe Emma köhög. Azok a kis fekete gomolyagok a köhögések... Ezt reggel rajzolta.

Úgyhogy most kúráljuk a lyányt, és úgy döntöttem, júliusban inkább itthon tartom, nem viszem oviba. Kalandos hónap vár ránk!

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hányas Rectodeltet használtok?
Mert mi most vagyunk a határon, 4,5 éves fiamnak a 30 mg-os már nem elég, 100 mg-os kell.
A 2,5 évesemnek 30 mg-os kell.
én is csak abban reménykedem hogy kinővik ezt a rémséget.

presh írta...

100 mg-ból le kell törni a végét. Kb 70 mg-os lesz. Karácsonykor derült ki, hogy a 30-as kutya fülét sem ér, akkor volt 3,5 éves.