2011/10/13

Boci cica

Nagy szomorúság van minálunk, Boci cicánk napok óta nem került elő. Egyszer mintha láttam volna csatangolni  pár telekkel arrébb, de messze volt, és a bokrok között bujkált, lehet, hogy nem is ő volt. De ha ő is volt, miért nem jön legalább kajálni, a gyomra eddig mindig hazahúzta.
Nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy ott fekszik valahol az út mentén élettelenül. Sajnálnám nagyon, bármennyire is szemtelen volt, mégis szelíd volt, a gyerekek bármennyire is nyúzták (Emma konkrétan babázott vele), békésen tűrte, ha megunta arrébb ment. Rengeteg egeret megfogott, bár sajnos madarat is. Lehet, hogy télre cica nélkül maradunk...

6 megjegyzés:

Sz. írta...

Fiú? Lehet, hogy csak csajozni ment? Nekünk "csak" lízingelt cicánk van, de tökre aggódom érte, ha nem látom fél napig. Meg tudlak érteni, drukkolok, hogy mihamarabb hazamenjen!

Sz. írta...

Boci cica előtt vértócsa látható? Valaki maradványa?:))))

presh írta...

Nem fiú, lány volt, de már az is múlt idő :-) Nem vértócsa, csak víztócsa. A vadászatának eredményeit nem fényképeztem le még véletlenül sem, elég undorítóak... :-)

Sz. írta...

Pedig annyira vértócsának tűnik ez:)))
Hazaviszi a prédát?

presh írta...

Bizony hazahozza, szépen sorban kiteríti az ajtó elé. Rendkívül felemelő reggelente kibelezett egereken átlépkedni...
DE! amikor valami kaparászott napokig a tetőben, és már a gyerekek sem tudtak tőle aludni, akkor egyik nap egy kis egér-tetem várt a lábtörlőn, és attól fogva nem volt kaparászás...

Sz. írta...

Boci cica nélkül ez nem jöhetett volna létre...:))