2011/06/06

Emma szülinapi zsúrja


Egyszerűen szuper volt. 20 gyerek, 7 felnőtt vett részt rajta.
Elképesztő mennyiségű munkám volt benne, olyan szinten pörögtem, hogy másnap izomlázam volt.
Mivel rettenetes kánikula volt, előző este szerkesztettünk Jurával egy nagy napvédő hálót. Csináltunk akadálypályát a gyerekeknek, főztünk gulyáságyúban paprikás krumplit. A gyerekek ájult örömére bekapcsoltam a locsolót, ők pedig sikítozva rohangásztak a füvön.
Jelentős mennyiségű törölközőt és száraz bugyit, pólót osztottam szét utána.
Persze a malőr sem maradhatott el, elfelejtettem gyertyát és tüzijátékot venni a tortához (3 torta volt ekkora mennyiségű gyerekre), még szerencse, hogy ilyen rendetlen a háztartásom, mert ki tudtunk guberálni nyolc gyertyát egy fiókból.
Mire a gyerekek befalták a tortát, elkezdett ömleni, zuhogni az eső. Míg a felnőttek mentették a menthetőt, a gyerekek sikítva bezúdultak a házba.
A történelem ismétli önmagát 2-3 éve is pont így történt. Mielőtt módszeresen lerombolták volna a nappalit, felvetettem, hogy nézzük meg az ajándékba kapott Aranyhaj dvd-t.
Nagyon cukik voltak :-)
A film alatt hazaszálingóztak, és mire mindenki elment, mi nagyon fáradtan, de nagyon elégedetten dőltünk le a kanapéra.

2 megjegyzés:

szlivkaszilvi írta...

Isten éltesse nagyon sokáig ezt a szép lányt!!!

Ezt az árnyékolót miből csináltátok és a másik oldalát mihez rögzítettétek?

szlivkaszilvi írta...

és mégegy kérdés:
A dzsungelmániás csereprogramod él még? mert közvetítenék közted és valaki között, akinek szintén rengeteg van és vannak duplái, de vannak hiányzói is.