2010/04/13

Mostanában egyre többet gondolok megint arra, hogy mi leszek, ha nagy leszek. Szeretnék tanulni is valamit. Szivesen kitanulnám a műkörmözést, a kineziológiát, mert ezek érdekelnek, és például nekem a kinez nagyon sokat segített többször is életem során, bárhogy is működik.
Aztán szívesen mennék tovább valamilyen pedagógiai vonalon, nagyon érdekel a bölcsis gondozónőség. Ha nem is használnám, jó lenne újra mozgásba lendíteni a bepunnyadt agysejtjeimet, mielőtt végképp kipusztulnak.
Ezek elég képlékeny dolgok még, mert például főiskolát nappali tagozaton szeretnék végezni, ez pedig leghamarabb a 2011/2012 tanévtől lehetséges, mikor Milos bölcsibe megy. Kisebb tanfolyamok persze közben is mehetnek.
Szóval ezen morfondírozom, abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy Jura mindig mindenben támogat, hatalmas lelkesedéssel üdvözli a leghaszontalanabb hóbortjaimat is, és azt tanulhatom, amihez kedvem van, nem azt, amiből pénzt lehet keresni.

3 megjegyzés:

tothmagdi írta...

Oóóóóóó. Minden elismerésem a bölcsis gondozónői 5letért, ha valóban őszintén szeretnéd. Mialatt Marcit szoktattam be a bölcsibe, az ott töltött napok alatt jöttem rá, h milyen jó, h végül nem e-mellett döntöttem. Egyszerűen nem nekem való, ahhoz sokkal több türelem kellene, mint amennyi nekem van (najó, nem mintha az utasokhoz nem kellene ;-))))
Kíváncsian várom, h végül mi leszel, ha nagy leszel és drukkolok is. Jura pedig egy kincs :-)))

szlivkaszilvi írta...

miérr a körmözéssel vagy a kineziológiával akár jól is lehet keresni:). A bölcsis gondozónőséggel viszont biztos nem, és amúgy is nekem annyira horror bölcsis nevelőnek vagy óvónőnek lenni:).

presh írta...

igen, és kötetlen munkaidő.
de az nem jár komolyabb tanulással, nekem viszont szükségem lenne rá. csikorognak a kerekek. a felsőfokú szakképesítések közül ez érdekel leginkább - jelenleg. Az nem biztos, hogy dolgozni is fogok ebben a szakmában.