tag:blogger.com,1999:blog-5562653.post4055342588437103029..comments2023-11-02T13:06:43.764+01:00Comments on Magzatviz: preshhttp://www.blogger.com/profile/06101878908265367262noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5562653.post-43850273053837283322011-05-02T11:54:57.869+02:002011-05-02T11:54:57.869+02:002:1 az a zacsira van írva, nem tudom mit jelent, g...2:1 az a zacsira van írva, nem tudom mit jelent, gondolom zselésítési fokozatot, a quittin esetében, de többféle van, nézd meg a boltban, ami szimpi, azt vedd meg, tapasztalatom szerint egyformán jó mindegyik.preshhttps://www.blogger.com/profile/06101878908265367262noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5562653.post-57293880872053780012011-05-02T09:53:20.456+02:002011-05-02T09:53:20.456+02:00ez az eperbefőzés nagyon érdekelne, elhatároztam, ...ez az eperbefőzés nagyon érdekelne, elhatároztam, hogy idén befőzök és elteszek és fagyasztok és amit lehet...<br />Első kérdésem: mik ezek az arányok 2:1 meg ilyesmik? Második kérdésem: miért most főzted a lekvárt? Nem kell megvárni, amíg az eper ára kicsit megzuhan? ugye még nem késtem le semmiről???snecihttps://www.blogger.com/profile/02424610154239782991noreply@blogger.com